Ferdiglaget pasta bolognese
med frisk salat og revet ost4.07 (822)
Under 20 min
7 Ingredienser
En god bolognesesaus må koke lenge for å få frem den gode og runde smaken. Her får du bolognesesausen ferdig laget til en travel hverdag.
En god bolognesesaus må koke lenge for å få frem den gode og runde smaken. Her får du bolognesesausen ferdig laget til en travel hverdag.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Linguine
200 g
Bolognese med kjøtt
600 g
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Sjalottløk
½–1 stk
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 750 kcal
- Fett:
- 27 g
- Karbohydrater:
- 90 g
- Protein:
- 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Legg salatingrediensene og den revne osten i små skåler, slik at alle kan forsyne seg med det de selv ønsker.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Hell sausen over i en vid kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
Skyll og kutt hjertesalaten i strimler. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn balsamicovinaigretten, litt salt og pepper.
Topp retten med den revne osten ved servering.
God middag!