Biffsnadder med ovnsbakte grønnsaker og bernaisesaus

Biffsnadder med ovnsbakte grønnsaker og bernaisesaus

Ny oppskrift
Under 40 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Storfestrimler
600 g
Brokkoli
1 stk
Søtpotet
3 stk
Bearnéssaus
1 pakke
(Fisk, Egg, Bygg, Melk, Laktose)
Salt
Pepper
Olje
Gul løk
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt 3 stk søtpotet i grove biter. Kutt 1 stk brokkoli i mindre buketter og skrell og kutt stilken i biter. Kutt 1 stk gul løk i båter. Ha grønnsakene på et stekebrett og ha over litt olje, salt og pepper og bak i ovnen i 25-30 minutter.
Varm opp 1 pk bernaisesaus i en kjele på middels varme.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek 2 pk strimlet storfe i 2-3 minutter, til kjøttet er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper.
God middag!