Hjemmelagde fiskepinner med ovnsbakte rotgrønnsaker og remulade

Hjemmelagde fiskepinner med ovnsbakte rotgrønnsaker og remulade

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • hvetemel
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Gulrøtter
2 stk
Kålrot
300 g
Gul løk
½ stk
Seifilet
375 g
(Fisk)
Hvetemel
1 dl
Egg
2 stk
(Egg)
Panko
1 pakke
(Soya, Hvete)
Remulade
75 g
(Egg)
Sitron
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
897 kcal
Fett:
47 g
Karbohydrater:
72 g
Protein:
47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For kortere steketid, kutt grønnsakene i terninger og lag nuggets av fisken. Stek dem i en stekepanne med litt olje.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Skyll og kutt potetene i båter. Skrell og kutt gulrøttene og kålroten i staver. Skrell og kutt løk i tynne skiver. Kutt sitronen i båter. 
Ha rotgrønnsakene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i 20–25 minutter. Vend på dem underveis for en jevnere steking. 
Skjær seifiletene i fingertykke skiver, og krydre fisken med salt og pepper. Visp sammen egg i en skål, og ha 1 dl hvetemel og panko i hver sin dype tallerken. Vend først fisken i hvetemel, deretter i egg og så i panko.
Fordel fiskepinnene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i 12–15 minutter. 
Server hjemmelagde fiskepinner med ovnsbakte rotgrønnsaker, remulade og sitronbåter. 
God middag!