Krydderstekt laks med asparges, poteter og balsamicovinaigrette
Roede

Krydderstekt laks med asparges, poteter og balsamicovinaigrette

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sennep
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Margarin
  • salt
Poteter
350 g
Nepe
1 stk
Asparges
100 g
Rødløk
1 stk
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
(Sennep)
Sitron
½ stk
Margarin
1 ss
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
821 kcal
Fett:
41 g
Karbohydrater:
71 g
Protein:
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Pannestek laksen i 3–4 minutter på hver side i en middels varm stekepanne i stedet.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
Kok potetene i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
 Skrell og kutt løken i båter. Skyll fisken i kaldt vann, og tørk den lett. Legg løken og fisken i en ildfast form, og krydre fisken med kryddermiksen og litt salt. Topp med litt margarin, og stek det hele i ovnen i omtrent 8–10 minutter. 
Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Skrell og kutt nepene i båter. Kutt bunnene av aspargesene. Kok nepene i 3 minutter. Ha i aspargesene, og kok videre i 2–3 minutter. Sil av vannet. 
Kutt sitronen i båter, og server sitronbåtene og balsamicovinaigretten til retten. 
125 g Potet: 150 g Grønnsaker: 150 g Vinaigrette: ½ ss Energiinnhold: ca. 480 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roede-appen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram). 
God middag!