Cæsarsalat med kylling, bacon og revet Grana Padano

Cæsarsalat med kylling, bacon og revet Grana Padano

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
Kyllinglårfilet
180 g
Baconterninger
75–150 g
Sitruskrydder
½ pakke
(Sulfitt)
Trippelsalat
⅓ pakke
Tomat
½ stk
Sjalottløk
1 stk
Cæsardressing
1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Pitabrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1057 kcal
  • Fett: 21 g
  • Karbohydrater: 155 g
  • Protein: 62 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag krutonger i stedet! Kutt brødet i terninger, drypp over litt olje, og krydre med salt og pepper. Stek brødterningene i ovnen ved 180 grader i omtrent 10 minutter, til de er gylne og sprø. Topp salaten med krutongene.

Skjær kyllingen i biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i omtrent 5 minutter, til det er sprøtt. Legg baconet på et fat, og stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med sitruskrydderet, salt og pepper.  
 Riv halve hjertesalaten og lollosalaten i grove biter. Skyll og tørk salaten. Kutt halve tomaten i terninger, og skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Ha alle grønnsakene i en salatbolle, og vend inn cæsardressingen. Riv Grana Padano-osten på den fine siden av et rivjern. Fordel kyllingen, baconet og Grana Padano-osten over salaten.
Stek pitabrødet 1–2 minutter på hver side i stekepannen du stekte kyllingen og baconet i (se tips), og server brødet til retten.
God middag!