Cæsarsalat med kylling, bacon og revet Grana Padano
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
Kyllinglårfilet
180 g
Baconterninger
75–150 g
Sitruskrydder
½ pakke
Trippelsalat
⅓ pakke
Tomat
½ stk
Sjalottløk
1 stk
Cæsardressing
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Pitabrød
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1057 kcal
- Fett: 21 g
- Karbohydrater: 155 g
- Protein: 62 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag krutonger i stedet! Kutt brødet i terninger, drypp over litt olje, og krydre med salt og pepper. Stek brødterningene i ovnen ved 180 grader i omtrent 10 minutter, til de er gylne og sprø. Topp salaten med krutongene.
Skjær kyllingen i biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i omtrent 5 minutter, til det er sprøtt. Legg baconet på et fat, og stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med sitruskrydderet, salt og pepper.
Riv halve hjertesalaten og lollosalaten i grove biter. Skyll og tørk salaten. Kutt halve tomaten i terninger, og skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Ha alle grønnsakene i en salatbolle, og vend inn cæsardressingen. Riv Grana Padano-osten på den fine siden av et rivjern. Fordel kyllingen, baconet og Grana Padano-osten over salaten.
Stek pitabrødet 1–2 minutter på hver side i stekepannen du stekte kyllingen og baconet i (se tips), og server brødet til retten.
God middag!