Cæsarsalat med kylling og pasta

Cæsarsalat med kylling og pasta

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Farfalle
100–200 g
(Hvete)
Brokkoli
½–1 stk
Kyllinglårfilet
400 g
Potetkrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Cæsardressing
1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
661 kcal
Fett:
19 g
Karbohydrater:
71 g
Protein:
51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha alle ingrediensene i hver sin skål, så kan alle lage sin egen salat slik de liker den best. Server gjerne godt brød ved siden av.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kutt ønsket mengde av brokkolien i små buketter. Skrell stilken og del den i staver. Kok brokkolibukettene med pastaen de siste 3–4 minuttene av pastaens koketid, hell av vannet og vend inn litt olivenolje.
Riv salaten i grove biter, skyll og tørk den. Kutt tomaten i terninger. Kutt kyllingen i strimler, men behold fettet på, det gir god smak.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, eller til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med salt, pepper og potetkrydderet.
 Ha salaten på et stort fat, og fordel pastaen, brokkolien, tomaten og kyllingen over. Server cæsardressinen til salaten.
God middag!