Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Farfalle
100–200 g
Brokkoli
½–1 stk
Kyllinglårfilet
400 g
Potetkrydder
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Cæsardressing
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 661 kcal
- Fett:
- 19 g
- Karbohydrater:
- 71 g
- Protein:
- 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha alle ingrediensene i hver sin skål, så kan alle lage sin egen salat slik de liker den best. Server gjerne godt brød ved siden av.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kutt ønsket mengde av brokkolien i små buketter. Skrell stilken og del den i staver. Kok brokkolibukettene med pastaen de siste 3–4 minuttene av pastaens koketid, hell av vannet og vend inn litt olivenolje.
Riv salaten i grove biter, skyll og tørk den. Kutt tomaten i terninger. Kutt kyllingen i strimler, men behold fettet på, det gir god smak.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, eller til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med salt, pepper og potetkrydderet.
Ha salaten på et stort fat, og fordel pastaen, brokkolien, tomaten og kyllingen over. Server cæsardressinen til salaten.
God middag!