Biff Stroganoff med strimlet storfe og potetmos

Biff Stroganoff med strimlet storfe og potetmos

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Hvetemel
    • melk
    • paprikakrydder
    • pepper
    • salt
    • smør
    Storfestrimler
    500 g
    Mandelpoteter
    700 g
    Minisjampinjong
    200 g
    Rød paprika
    2 stk
    Tomatpuré
    1/2 boks
    Hjertesalat
    1 stk
    Cherrytomater
    1/2 pakke
    Gul løk
    1 stk
    Oksebuljong
    1 pakke
    Hvetemel
    2 ss
    Salt
    Pepper
    Smør
    2 ss
    Melk
    2 dl
    Agurk
    1 stk
    Paprikakrydder
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Skrell og kok mandelpotetene i ca 20 minutter, eller til potetene er møre.
    Finhakk løken, kutt paprika i strimler,og skrell og kutt mini sjampinjong i to ved behov.
    Stek biffstrimlene i en gryte eller stor stekepanne på middels høy varme i 2 ss olje i ca 3 minutter, til kjøttet har fått en gyllenbrun skorpe. Sett kjøttet til side på en tallerken.
    Stek grønnsakene i gryten du brukte til kjøttet i ca 3 minutter, eller til løken er blank. Bland 2 ss hvetemel godt inn med grønnsakene, og stek videre i ca 1 minutt. Tilsett 1/2 boks tomatpurè og stek videre ca et minutt. Spe til med ca 3 dl vann, og rør inn oksebuljong. Vend så inn kjøttet, og smak eventuelt til med litt pepper og paprikakrydder.
    Hell vannet av potetene, og mos dem sammen med 2 ss smør. Spe på med 2 dl melk, og mos til potetmosen får en jevn og luftig konsistens. Smak til med salt og pepper.
    Skyll og del opp hjertesalat og agurk i grove biter. Del opp 1/2 boks cherrytomater i to, og vend inn med salaten i en salatskål. Topp med litt olivenolje
    God middag!