Nachos med søtpotet, lettsyltet rødløk og guacamole

Nachos med søtpotet, lettsyltet rødløk og guacamole

Ny oppskrift
Under 45 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Søtpotet
1 stk
Borlottibønner
1 pakke
Three spice
1 pakke
Nachochips
1 pakke
Revet mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Tomat
1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
½ stk
Gul løk
½ stk
Kinesisk hvitløk
¼ stk
Guacamole
1 pakke
Rødløk
1 stk
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
210 kcal
Fett:
12 g
Karbohydrater:
16 g
Protein:
9 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du rester av feta eller annen ost i kjøleskapet? Ha litt på nachosen før du setter den i ovnen!

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Bland sammen rødløkskivene og saft fra halve limen i en skål. Smak til med salt.
 Skyll og kutt søtpoteten i mellomstore terninger. Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Ha søtpotetterningene i en ildfast form, og vend inn 1 ts av tacokrydderet og litt olje. Stek søtpoteten i ovnen i 10 minutter, og ta formen ut av ovnen. Ha nachochipsene på et stekebrett med bakepapir. Fordel søtpotetterningene, bønnene og mozzarellaen på toppen. Stek nachosen i ovnen i 10 minutter. 
 Kutt tomaten i små biter. Skyll og finhakk korianderen fra urtepakken. Kruspersillen skal brukes i en annen rett. Skrell og finhakk løken og hvitløken. Bland tomatbitene, korianderen, løken og hvitløken sammen i en skål, og smak til med saft fra limen, salt og pepper.
Server guacamolen til retten.
God middag!