Tomat- og mozzarellaravioli med bayonneskinke, spinat, rød pesto og Gran Biraghi

Tomat- og mozzarellaravioli med bayonneskinke, spinat, rød pesto og Gran Biraghi

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Bayonneskinke
200 g
Gran Biraghi
1 pakke
(Melk, Laktose)
Ravioli med tomat og mozzarella
3 pakke
Rød pesto
1 glass
(Nøtter, Laktose)
Rødløk
1 stk
Spinat
1 pakke
Tomat
2 stk
Olje
Pepper
Salt
Vann
2 l
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne over litt god olivenolje og sitronsaft før servering.

Sett 2 l vann på kok.
Finhakk 1 stk rødløk, og kutt 2 stk tomater. Skjær ca 200 g bayonneskinke i terninger, og skyll 1 pk spinat i kaldt vann.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek skinketerningene i 2-3 minutter, til de har fått en gyllenbrun farge. Skru ned varmen, tilsett rødløken og tomaten, og stek videre i et lite minutt. Tilsett spinaten, og stek videre i 2-3 minutter, til spinaten "faller sammen". Vend inn 1 glass rød pesto, og smak til med salt og pepper.
Kok 3 pk ravioli m/tomat og mozzarella i 2-3 minutter i vannet fra punkt 1. Sil av vannet, og vend inn skinkeblandingen. Dryss over 1 pk Gran Biraghi, og server!
God middag!