Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Egg
Basisvarer:
- Egg
- salt
- pepper
- grillspyd
- vann eller buljong
- extra virgin olivenolje
Hvitløk
2 fedd
Tandoori masala kryddermiks
1 pose
Egg
2 stk
Salt
1/2 ts
Pepper
Grillspyd
20 stk
Bulgur
600 g
Vann eller buljong
5 dl
Cherrytomater
1 pakke
Reddiker
1 pakke
Rødløk
1 stk
Hvitløk
1 fedd
Extra virgin olivenolje
Salt
Agurk
1/2 stk
Kjøttdeig
Middagsyoghurt
1 pakke
Salt
Agurk
1/2 stk
Hvitløk
1 fedd
Sjalottløk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Får du rester av bulgur, er dette topp å ta vare på for å blande inn med en salat senere i uken. En bulgursalat fungerer også godt som en liten lunsjrett/matpakke. Ønsker du en mer klassisk sitron- og hvitløksdressing i tillegg, bland 1½ dl lettrømme, 1½ dl majones, 2-3 fedd hvitløk, 1-2 ts dijonsennep, salt, pepper og sitron. Ha gjerne i litt persille, gressløk eller andre urter
Denne stemmer ikke, se på dobbel
God middag!