Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Gluten·
- Soya
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
- soyasaus
- vann
Jasminris
150 g
Vann
Litt salt
Kyllingbryst
300 g
Soyasaus
1–2 ss
Salt
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Aromasopp
1 pakke
Rød paprika
½ stk
Squash
½ stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Hoisinsaus
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Matrestene fra dette måltidet gjør seg godt til lunsj dagen etter. Kjøl maten godt ned før du dekker med et lokk og oppbevarer i kjøleskapet i inntil 2 døgn.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Del sopp i fire, og paprika og squash i tynne strimler. Finhakk hvitløk.
Del kyllingfileten i mindre biter og ha bitene utover en tallerken. Krydre dem med salt og pepper. Varm opp en wok- eller stekepanne og ha i olje. Stek kyllingbitene i 3–4 minutter på hver side. Ha kyllingen over på en ren tallerken. Stek grønnsakene på høy varme i samme panne. Når de har fått litt farge, ha på hoisinsaus og ha kyllingen tilbake i pannen. Kok opp og la det hele koke i 5–6 minutter. Smak til med soyasaus og litt chilisaus om du har det.
Server chop suey med jasminris.
God middag!