Biffsnadder med brokkoli, sjampinjong og bearnéssaus
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Bygg·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Poteter
400 g
Brokkoli
1 stk
Gul løk
1 stk
Minisjampinjong
200 g
Strimlet storfekjøtt
300 g
Bearnéssaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 374 kcal
- Fett:
- 3 g
- Karbohydrater:
- 39 g
- Protein:
- 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm opp bearnéssausen i vannbad! Kok opp en kjele med vann. Legg posen med bearnéssausen i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Kutt brokkolien i buketter. Skrell stilken og kutt den i biter. Del potetene i fire, fordel dem utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i omtrent 5 minutter. Skrell og kutt løken i båter. Fordel soppen, brokkolien og løken på stekebrettet sammen med potetene, og vend inn litt mer olje, salt og pepper. Stek alle grønnsakene i ovnen i 10–12 minutter til.
Varm opp bearnéssausen i en kjele på middels varme. Rør om innimellom, slik at sausen ikke svir seg.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 3–4 minutter, til kjøttet har fått en jevn stekeskorpe. Stek gjerne kjøttet i flere omganger, slik at det ikke blir kokt.
God middag!