Biffsnadder med brokkoli, sjampinjong og bearnéssaus

Biffsnadder med brokkoli, sjampinjong og bearnéssaus

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
400 g
Brokkoli
1 stk
Gul løk
1 stk
Minisjampinjong
200 g
Strimlet storfekjøtt
300 g
Bearnéssaus
1 pakke
(Fisk, Egg, Bygg, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
374 kcal
Fett:
3 g
Karbohydrater:
39 g
Protein:
46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm opp bearnéssausen i vannbad! Kok opp en kjele med vann. Legg posen med bearnéssausen i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Kutt brokkolien i buketter. Skrell stilken og kutt den i biter. Del potetene i fire, fordel dem utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i omtrent 5 minutter. Skrell og kutt løken i båter. Fordel soppen, brokkolien og løken på stekebrettet sammen med potetene, og vend inn litt mer olje, salt og pepper. Stek alle grønnsakene i ovnen i 10–12 minutter til.
Varm opp bearnéssausen i en kjele på middels varme. Rør om innimellom, slik at sausen ikke svir seg.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 3–4 minutter, til kjøttet har fått en jevn stekeskorpe. Stek gjerne kjøttet i flere omganger, slik at det ikke blir kokt.
God middag!