Crispy kylling med ris, ovnsbakte blomkål- og brokkolibuketter og søt chilisaus

Crispy kylling med ris, ovnsbakte blomkål- og brokkolibuketter og søt chilisaus

Ny oppskrift
Under 17 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sulfitt

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Crispy kylling
600 g
Middagsris
250 g
Brokkoli- og blomkålbuketter
600 g
Søt chilisaus
1 flaske
Koriander
1 bunt
Olje
Mexican BBQ
2 pakke
(Sulfitt)
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok risen sammen med litt gurkemeie for en fin gulfarge, eller vend inn litt fersk koriander eller andre urter i den ferdigkokte risen for mer spennende smak!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fordel blomkål- og brokkolibukettene i en ildfast form, og vend inn det meksikanske grillkrydderet, litt olje og litt salt. Stek blomkål- og brokkolibukettene i ovnen i ca 10 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme. Stek kyllingen i ca 4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Finhakk korianderen, og strø den over retten ved servering. Server chilisausen ved siden av.
God middag!