Kyllingnuggets i wok med woksaus

Kyllingnuggets i wok med woksaus

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Bløtdyr
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Litt salt
  • solsikke-/rapsolje
  • soyasaus
  • vann
Jasminris
150 g
Vann
Litt salt
Kyllingnuggets
300 g
Gulrot
1 stk
Brokkoli
½ stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Woksaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Bløtdyr, Hvete)
Soyasaus
1 ss
Minipurreløk
½ stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan gjerne dele kyllingnuggetsene i fire før oppvarming. Da får du en litt mer sausete rett.

Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Ha kyllingnuggetsene i en ildfast form med bakepapir. Sett formen i ovnen og stek nuggetsene i omtrent 10–12 minutter, eller til de er gjennomvarme og sprø.
Del purren i to og skyll den godt. Skrell gulrot og del den i tynne staver. Snitt purren og del brokkoli i buketter.
Varm opp en wokpanne eller bredbunnet kjele og ha i olje. Stek gulrot og brokkoli i et par minutter før du har i woksaus og soyasaus. Tilsett purren og la den varmes opp i et par minutter i woken.
Når grønnsakene er klare, ha i nuggetsene og bland dem godt med saus og grønnsaker.
God middag!