Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Bløtdyr·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Litt salt
- solsikke-/rapsolje
- soyasaus
- vann
Jasminris
150 g
Vann
Litt salt
Kyllingnuggets
300 g
Gulrot
1 stk
Brokkoli
½ stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Woksaus
1 pakke
Soyasaus
1 ss
Minipurreløk
½ stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan gjerne dele kyllingnuggetsene i fire før oppvarming. Da får du en litt mer sausete rett.
Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Ha kyllingnuggetsene i en ildfast form med bakepapir. Sett formen i ovnen og stek nuggetsene i omtrent 10–12 minutter, eller til de er gjennomvarme og sprø.
Del purren i to og skyll den godt. Skrell gulrot og del den i tynne staver. Snitt purren og del brokkoli i buketter.
Varm opp en wokpanne eller bredbunnet kjele og ha i olje. Stek gulrot og brokkoli i et par minutter før du har i woksaus og soyasaus. Tilsett purren og la den varmes opp i et par minutter i woken.
Når grønnsakene er klare, ha i nuggetsene og bland dem godt med saus og grønnsaker.
God middag!