Japansk nudelsuppe med pak choi, aromasopp, nøtter og koriander

Japansk nudelsuppe med pak choi, aromasopp, nøtter og koriander

Ny oppskrift
Under 45 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Lime
  • olje
  • soyasaus
  • vann
Egg
3 stk
(Egg)
Rød chili
1 stk
Eggenudler
0,5 pakke
(Gluten, Egg)
Kinesisk hvitløk
0.25 stk
Ingefær
0.5 bit
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Gul løk
1 stk
Pak choy
1 pakke
Aromasopp
0.5 pakke
Nøttemiks
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Gulrot
150 g
Koriander
1 bunt
Olje
Vann
Soyasaus
1 ss
Lime
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha også chilifrøene i suppen om du ønsker en ekstra spicy rett!

Kok 3 stk egg i ca 9 minutter.
Skrell og finhakk 1 stk gul løk, og finhakk 1/2 stk rød chili. Skrell og press 1/4 stk kinesisk hvitløk. Skrell og finriv 1/2 bit ingefær på et rivjern. Kutt 1/2 pk aromasopp i strimler.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek soppen til den er gyllenbrun, ha i resten av grønnsakene fra punkt 2, og stek videre i 2-3 minutter, til løken er blank. Tilsett 7 dl vann, 1 pk grønnsaksbuljong og 1 ss soyasaus. Kok opp, og skru deretter ned til middels varme. La kraften trekke i ca 10 minutter, eller til resten av retten er ferdig.
Tilbered 1 pk eggnudler som anvist på pakken.
Skrell og riv ca 150 g gulrot på et rivjern. Skyll og kutt 1 pk pak choi i skiver. Finhakk 1 pk koriander og 1/2 stk rød chili, og kutt 1 stk lime i båter. Skrell de ferdigkokte eggene, og kutt dem i store båter.
Fordel grønnsakene, nudlene og eggebitene i suppeskåler. Hell over kraften, og topp med korianderen, saften fra limebåtene og 1 pk nøttemiks.
558 kcal
28 g
46 g
28 g
God middag!