Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Prinsessefilet av kylling
450 g
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Fajitas kryddermiks
1 pakke
Vann
1/2 dl
Salt
Crispisalat
1 stk
Tomat
2 stk
Tortillalefser
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
Tomatsalsa
1 beger
Lettrømme
1 pakke
Guacamole
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du litt tomat, finhakket sjalottløk, koriander, sitron eller lime, kan du bruke det til å smaksette guacemolen. Når du varmer opp tortilla lefsene, legg de løst en og en på rist i ovnen på 200 grader til de er varme og litt sprø. Da smaker de ekstra godt.
Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
Kutt paprika i strimler og rødløk i båter. Varm opp en stekepanne med olje og stek kyllingen gyllen. Tilsett paprika, løk og krydder, og bland godt. Tilsett vann og la det koke inn.
Ha guacamole basen over i en bolle, smak den til med salt, pepper og olivenolje.
Kutt salat i strimler og tomater i biter. Bland det sammen eller ha det i hver sin skål. Ha også ost, salsa, rømme og guacamole i skåler. Sett alt frem på bordet.
Pakk inn tortillalefsene i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 5–6 minutter.
God middag!