Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- solsikke-/rapsolje
Poteter
400 g
Brokkoli
½ stk
Bechamelsaus
300 g
Solsikke-/rapsolje
1–2 ss
Solsikke-/rapsolje
2–3 ss
Smør
1 ss
Fiskekaker
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm sausen forsiktig i en kjele og tilsett 1–2 ts karri. Rør godt og hell sausen over brokkolien før du setter den i ovnen.
Varm opp ovnen til 200 grader varmluft og kok opp en kjele med lettsaltet vann til brokkoli. Sett over poteter til koking. Kok potetene møre i omtrent 20 minutter.
Del brokkolien i buketter og stilken i staver. Kok brokkolien i 3–4 minutter, hell av vannet og la den dampe seg tørr. Ha brokkolien i en ildfast form. Hell over sausen, bland godt og sett formen i ovnen. La det stå til sausen er lett gyllen (se tips).
Legg fiskekakene på et stekebrett og stek dem i ovnen i 10–12 minutter.
Server fiskekaker med gratinert brokkoli og poteter.
God middag!