Pasta med bacon og ajvar

Pasta med bacon og ajvar

4.14 (176)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje eller smør
  • grovkvernet sort pepper
  • Litt salt
Linguine
250 g
(Gluten)
Litt salt
Extra virgin olivenolje eller smør
Grovkvernet sort pepper
Gran Biraghi
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Baconterninger
150 g
Rødløk
½ stk
Squash
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Spekeskinke i strimler
1 pakke
Ajvardressing
1 beger
(Egg, Sennep, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Når du har helt av pastavannet, ha på kvernet pepper og ost, og la det stå og varme seg litt på platen slik at osten smelter over pastaen. Har du et egg til overs, knekk det over pastaen, gi det noen minutter med varme og server.

Sett over en stor kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 8–10 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør (se tips).
Varm opp en stekepanne og stek baconet til det er lett sprøtt.
Del løk i tynne båter, og squash og paprika i små terninger. Når baconet har begynt å få farge, ha løk, squash og paprika i pannen og stek det sammen til alt får farge. Tilsett spekeskinke og ajvardressing ved servering. Bland alt godt sammen.
Server pasta med spekeskinke, bacon, grønnsaker og ajvar. Dryss over revet ost og pepper.
God middag!