Lett å lage
Pannekaker med bøkerøkte baconskiver og blåbærsyltetøy
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
4 Ingredienser
Varme pannekaker med bøkerøkt bacon og blåbærsyltetøy er barnas favoritt. En uslåelig, kjapp og enkel middag.
Varme pannekaker med bøkerøkt bacon og blåbærsyltetøy er barnas favoritt. En uslåelig, kjapp og enkel middag.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Smør
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Pannekaker
1 pakke
Bøkerøkt bacon i skiver
150 g
Blåbærsyltetøy
1 glass
Blåbær
1 pakke
Smør
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1037 kcal
- Fett: 47 g
- Karbohydrater: 119 g
- Protein: 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek baconet i ovnen om du ønsker det. Sett stekeovnen på 250 grader. Fordel baconet utover et stekebrett med bakepapir, og stek brettet midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til baconet er sprøtt.
Varm opp stekeovnen til 250 grader varmluft.
Pakk pannekakene inn i aluminiumfolie, og varm dem i ovnen i 15 minutter.
Varm opp en stekepanne og stek baconet i 4–5 minutter, til det blir gyllent og sprøtt. Tilsett ½ ss smør mot slutten av steketiden (se tips).
Server pannekakene med baconet og blåbærsyltetøyet, og dryss over blåbærene ved servering.
God middag!