Chop suey med kylling og eggenudler
Lett å lage

Chop suey med kylling og eggenudler

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Denne kinesiske klassikeren har blitt en norsk middagsfavoritt. En rask, enkel og god rett.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Bygg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Brokkoli
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
¼–½ stk
Kyllinglårfilet
180 g
Chop suey-saus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Bygg, Hvete)
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
271 kcal
Fett:
2 g
Karbohydrater:
55 g
Protein:
8 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Denne retten smaker ekstra godt med finhakkede peanøtter, ingefær og chili.

Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Rens og kutt paprikaen i strimler. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og finhakk hvitløken. Skjær kyllingen i tynne strimler. Behold gjerne fettet på for bedre smak.
Varm opp en stekepanne eller wokpanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3 minutter, til den er gyllen. Legg kyllingen på en tallerken. Ha litt ny olje i pannen om nødvendig. Stek brokkolien, paprikaen, løken og hvitløken i 4–5 minutter, til løken er blank. Bland inn kyllingstrimlene og chop suey-sausen (se tips). La wokken småkoke i et par minutter, til alt er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper. 
Tilbered nudlene som anvist på pakken. Hell vannet av de ferdigkokte nudlene.
God middag!