Kyllingwok med eggnudler

Kyllingwok med eggnudler

Ny oppskrift
Under 15 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Bløtdyr
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
  • vann
Eggenudler
½–1 pakke
(Gluten, Egg)
Litt salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Prinsessefilet av kylling
350 g
Rød paprika
1 stk
Kinakål og grønne bønner
250 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Woksaus med østers og vårløk
1 pakke
(Fisk, Bløtdyr)
Vann
1 dl
Sitron
½ stk
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du ønsker mer futt, finhakk fersk chili og ingefær, og tilsett det i woken! Chilisaus eller soyasaus kan du gjerne servere ved siden av.

Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Legg på lokk, da går det raskere. Finn frem alle ingrediensene, skjærefjøl og kniv. Sett en stekepanne eller wokpanne klar på koketoppen.
Del prinsessefiletene i mindre biter. Del paprika i strimler.
Stek kyllingen i en forvarmet stekepanne med olje. Ha så i paprikastrimlene og la dem steke med i 1–2 minutter. Vend inn kinakål, grønne bønner, woksaus og vann. Kok opp og la det småkoke til alt er gjennomvarmt. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell av vannet og ha litt olje over nudlene. Server nudlene ved siden av woken.
Server kyllingwok med oyster & spring onion og eggnudler.
God middag!