Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Bløtdyr·
- Egg·
- Gluten·
- Fisk
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Eggenudler
½–1 pakke
Litt salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Prinsessefilet av kylling
350 g
Rød paprika
1 stk
Kinakål og grønne bønner
250 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Woksaus med østers og vårløk
1 pakke
Vann
1 dl
Sitron
½ stk
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du ønsker mer futt, finhakk fersk chili og ingefær, og tilsett det i woken! Chilisaus eller soyasaus kan du gjerne servere ved siden av.
Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Legg på lokk, da går det raskere. Finn frem alle ingrediensene, skjærefjøl og kniv. Sett en stekepanne eller wokpanne klar på koketoppen.
Del prinsessefiletene i mindre biter. Del paprika i strimler.
Stek kyllingen i en forvarmet stekepanne med olje. Ha så i paprikastrimlene og la dem steke med i 1–2 minutter. Vend inn kinakål, grønne bønner, woksaus og vann. Kok opp og la det småkoke til alt er gjennomvarmt. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell av vannet og ha litt olje over nudlene. Server nudlene ved siden av woken.
Server kyllingwok med oyster & spring onion og eggnudler.
God middag!