Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Litt salt
- margarin
- salt
Poteter
350 g
Litt salt
Gulrot
2 stk
Brokkoli
1 stk
Bechamelsaus
300 g
Sitron
¼ stk
Salt
Gressløk
½ pakke
Reker
100 g
Fiskepudding
450 g
Margarin
1 ss
Sitron i båter
¼ stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For en annen vri, riv gulrøttene og server dem som en råkostsalat. Du kan smaksette sausen med karripulver eller dijonsennep. Tilsett en skvett melk eller vann om sausen skulle bli for tykk.
Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20–25 minutter.
Del gulrøttene i skiver og brokkolien i mindre buketter. La gulrotskivene koke med potetene de siste 5 minuttene, og ha i brokkolien de siste 3–4 minuttene. Eventuelt kan du koke grønnsakene for seg selv.
Del fiskepuddingen i skiver og stek skivene i 3 minutter på hver side til de er gylne og gjennomvarme.
Varm opp sausen under omrøring (se tips). Smak til med sitron, salt og pepper. Tilsett finhakket hakket gressløk og reker rett før servering.
Del sitron i båter.
Server stekt fiskepudding med kokte poteter, grønnsaker, hvit saus med reker og sitronbåter.
150 g
Kokt potet: 150 g
Grønnsaker
Hvit saus: 0,5 dl
Energiinnhold: 390 kcal
For deg som registrerer i Roede-klubben.no:
Registrer middagen i porsjoner.
1) Søk etter oppskrift
2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
God middag!