Rask indisk kyllingsuppe med krydderstekte kikerter og spinat
4.14 (209)
Under 20 min
8 Ingredienser
En rask, pikant og varmende indisk suppe med stekte kikerter og spinat. Med nystekte brød og frisk yoghurt er dette en smakfull middag.
En rask, pikant og varmende indisk suppe med stekte kikerter og spinat. Med nystekte brød og frisk yoghurt er dette en smakfull middag.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- salt
Indisk kyllingsuppe
700 g
Gulrøtter
2 stk
Spinat
100 g
Kikerter
1 pakke
Paprikakrydder
½ pakke
Koriander
½–1 bunt
Yoghurt naturell
½–1 pakke
Pitabrød
2–4 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 725 kcal
- Fett: 26 g
- Karbohydrater: 97 g
- Protein: 25 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Hell suppen over i en liten kjele, og kok opp under omrøring. Hold suppen varm frem til servering.
Skrell og riv gulrøttene på et rivjern, eller kutt dem i strimler. Skyll og tørk spinaten. Sil og skyll kikertene i et dørslag. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kikertene i 2–3 minutter, og ha gulrøttene og spinaten i pannen. Stek det hele i 1–2 minutter. Krydre med paprikakrydderet og litt salt.
Tilbered pitabrødene som anvist på pakken.
Skyll og finhakk korianderen, og dryss den over suppen ved servering. Server yoghurten ved siden av.
God middag!