Rask indisk kyllingsuppe med krydderstekte kikerter og spinat

Rask indisk kyllingsuppe med krydderstekte kikerter og spinat

4.14 (209)
Under 20 min
8 Ingredienser
En rask, pikant og varmende indisk suppe med stekte kikerter og spinat. Med nystekte brød og frisk yoghurt er dette en smakfull middag.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Indisk kyllingsuppe
700 g
(Selleri, Melk, Laktose)
Gulrøtter
2 stk
Spinat
100 g
Kikerter
1 pakke
Paprikakrydder
½ pakke
Koriander
½–1 bunt
Yoghurt naturell
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Pitabrød
2–4 stk
(Hvete, Rug)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 725 kcal
  • Fett: 26 g
  • Karbohydrater: 97 g
  • Protein: 25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Hell suppen over i en liten kjele, og kok opp under omrøring. Hold suppen varm frem til servering.
Skrell og riv gulrøttene på et rivjern, eller kutt dem i strimler. Skyll og tørk spinaten. Sil og skyll kikertene i et dørslag. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kikertene i 2–3 minutter, og ha gulrøttene og spinaten i pannen. Stek det hele i 1–2 minutter. Krydre med paprikakrydderet og litt salt. 
 Tilbered pitabrødene som anvist på pakken.
 Skyll og finhakk korianderen, og dryss den over suppen ved servering. Server yoghurten ved siden av.
God middag!