Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Poteter
200 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Paprikakrydder
1 ss
Salt
Bacon
100 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Kyllinglårfilet
180 g
Salt
Egg
2 stk
Langbrød av fullkorn
1 pakke
Tomat
1 stk
Minipurreløk
½ stk
Ruccola
½ pakke
Aioli
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vil du ha litt ekstra salat ved siden av, mariner restene av ruccolaen i litt olivenolje og nykvernet pepper, og server den til.
Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Vask potetene, del dem i fire og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Ha på olje, paprikakrydder, salt og pepper. Vend alt godt sammen. Sett brettet i ovnen og stek potetene til de er møre og gylne. Det tar omtrent 20–25 minutter.
Varm opp en stekepanne med olje. Stek baconet sprøtt og ta det ut av pannen. Stek kyllingen til den er gyllen og gjennomstekt, og krydre den med salt og pepper. Stek speilegg på middels varme, snu dem og stek dem lett på den andre siden. Eggene skal ha en stekt overflate, men fortsatt være bløte inni.
Varm langbrødene i ovnen i 3–4 minutter. Kutt tomat og purre i tynne skiver.
Smør aioli på de varme langbrødene, og fordel ruccolasalat, tomat, kylling, bacon og egg på brødene.
Server club sandwich med stekte poteter.
Om du har mat til overs, pakk det inn og ha det til lunsj i morgen!
God middag!