Pepperstekt steinbit med potetmos og kaperssmør

Pepperstekt steinbit med potetmos og kaperssmør

Ny oppskrift
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
  • Hel sort pepper (kan sløyfes)
  • melk
  • salt
  • smør
  • solsikke-/rapsolje
  • soyasaus
Smør
ss
Smør
2 ss
Melk
dl
Potetmos
1 g
Hel sort pepper (kan sløyfes)
2-4 ss
Solsikke-/rapsolje
3 ss
Salt
ts
Sitronsaft
ss
Sitronsaft
1 ss
Steinbitfilet
400 g
(Fisk)
Brokkoli
1/2-1 stk
Smør
ss
Smør
2 ss
Sitronsaft
ss
Sitronsaft
1 ss
Sjalottløk
1 stk
Soyasaus
3-4 ss
Persille
1/2 pakke
Kapers
1-2 ss
Tomat
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett over vann til brokkoli
PIMP POTETMOS Ha potetmosen i en kjele og varm forsiktig opp. Tilsett smør og melk og smak til med og pepper. Rør forsiktig i potetmosen slik at den blir god og varm, smak tilslutt til med salt.
Varm opp en stekepanne med olje på høy temperatur. I mellomtiden knuser/kverner du de sorte pepperkornene grovt. Krydre fisken med pepper og salt. Bruk så mye pepper du ønsker. Jeg liker å krydre bare den ene siden med pepper, det blir penere og gir en mildere smak. Krydre da den siden du steker først. Legg fisken i stekepanna og stek fisken på to sider til den er gyllen og nesten gjennomstekt, omtrent 2-3 minutter på hver side, avhengig av temperatur. Ha over litt sitronsaft til slutt, og legg fisken over på en tallerken. Kutt buketter av brokkolien og stilken i staver, kokes i 4-5 minutter, avhengig av størrelsen
Ha smør i pannen, og la det frese livlig helt til fresingen begynner å roe seg. Ha i finhakket løk og og la den bli blank før du tilsetter kapers og tomat i terninger, fres i et par minutter. Trekk pannen til side og tilsett soyasaus, sitronsaft og persille. Legg fisken tilbake i pannen og server.
God middag!