Biff Stroganoff med sjampinjong og villris
Glutenfri

Biff Stroganoff med sjampinjong og villris

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Biff Stroganoff ble funnet opp i kalde Russland. Kos deg med en kremet, tomatisert gryte med møre storfestrimler når gradene kryper nedover!

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Villris
125 g
Sjalottløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Aromasopp
100 g
Storfestrimler
200 g
Tomatpuré
½ pakke
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Oksebuljong
1 pakke
Vann
1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
706 kcal
Fett:
18 g
Karbohydrater:
75 g
Protein:
60 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til gryten med litt sukker, det gjør at den får en rundere smak. Server gjerne gryten med rødbeter ved siden av.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk sjalottløken, rens og kutt paprikaen i strimler. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver.
 Varm opp en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter, slik at det får en stekeskorpe. Ha kjøttet på en tallerken. Tilsett litt mer olje om nødvendig, ha i løken og soppen, og stek det i omtrent 4 minutter. Tilsett paprikaen, og ha kjøttet tilbake i pannen. Rør inn tomatpuréen, crème fraîchen, buljongen og 1 dl vann. La det hele småkoke i 10 minutter, eller til kjøttet er mørt. Smak til med salt og pepper. 
 Har du mat igjen, kan gryten fint fryses i en tett boks og spises ved en senere anledning.
God middag!