Panert torsk med bulgur og chilistekte grønnsaker, servert med curry- og mangodressing

Panert torsk med bulgur og chilistekte grønnsaker, servert med curry- og mangodressing

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Sprøbakt torsk med curry- og mangodressing en uslåelig kombinasjon. En rask rett, full av spennende smaker.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • pepper
  • salt
Bulgur
125 g
(Hvete)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
1 stk
Sweet chili-saus
1 beger
Panert torsk
360 g
(Fisk, Hvete)
Curry- og mangodressing
1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
892 kcal
Fett:
41 g
Karbohydrater:
98 g
Protein:
33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis ikke alle er så glad i sterk mat, kan dere smake dere fram med chilisausen, eller servere den ved siden av.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen i kokevannet.
 Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Skrell rødløken, og kutt den i store båter. Fordel brokkolien, gulrøttene og rødløken utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn chilisausen og litt salt og pepper. Legg den panerte fisken på toppen av grønnsakene, og stek grønnsakene og fisken midt i ovnen i 10–12 minutter.
Ha bulguren fra punkt 2 i en stor serveringsskål, og vend inn grønnsakene fra punkt 3.
Server curry- og mangodressingen til retten.
God middag!