Kyllingwok med eggnudler og koriander

Kyllingwok med eggnudler og koriander

3.94 (72)
Under 40 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Bløtdyr
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Eggenudler
1 pakke
(Gluten, Egg)
Litt salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Prinsessefilet av kylling
450 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Salt
Soy sesam woksaus
2 pakke
(Soya, Sesamfrø, Bløtdyr, Hvete)
Koriander
1 bunt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rist litt sesamfrø og strø dem over retten ved servering.

Kok opp lettsaltet vann til nudlene.
Kutt kylling, paprika, rødløk og kål i strimler. Finhakk koriander.
Varm opp en stekepanne med olje til full varme. Ha i kyllingstrimlene og la dem ligge stille i pannen i 1 minutt slik at det dannes en stekeskorpe. Snu kjøttet og stek videre i 1–2 minutter. Skru ned til middels varme, tilsett paprika, rødløk og kål, og stek videre i omtrent 4 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Kok nudlene i 6–7 minutter.
Hell woksausen over grønnsaker og kylling, og la det hele småkoke i 1–2 minutter.
Server wok med kylling og eggnudler. Dryss over koriander.
God middag!