Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Bløtdyr·
- Egg·
- Gluten·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
Eggenudler
1 pakke
Litt salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Prinsessefilet av kylling
450 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Salt
Soy sesam woksaus
2 pakke
Koriander
1 bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Rist litt sesamfrø og strø dem over retten ved servering.
Kok opp lettsaltet vann til nudlene.
Kutt kylling, paprika, rødløk og kål i strimler. Finhakk koriander.
Varm opp en stekepanne med olje til full varme. Ha i kyllingstrimlene og la dem ligge stille i pannen i 1 minutt slik at det dannes en stekeskorpe. Snu kjøttet og stek videre i 1–2 minutter. Skru ned til middels varme, tilsett paprika, rødløk og kål, og stek videre i omtrent 4 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Kok nudlene i 6–7 minutter.
Hell woksausen over grønnsaker og kylling, og la det hele småkoke i 1–2 minutter.
Server wok med kylling og eggnudler. Dryss over koriander.
God middag!