Hvit pizza med salsicciaboller, aromasopp og urter
4.4 (185)
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
Crème fraîche
1 pakke
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
Aromasopp
100 g
Rødløk
1 stk
Rosmarin
1 bunt
Salsicciadeig
150 g
Pizzabunner
2 stk
Revet ost
1 pakke
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1150 kcal
- Fett: 60 g
- Karbohydrater: 94 g
- Protein: 60 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Steker du flere pizzaer samtidig kan det være lurt å bytte plassering på stekebrettene midtveis i steketiden for et jevnere resultat.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Ha crème fraîchen og steinsoppestoen i en liten skåle, og smak til med litt salt og pepper. Riv mozzarellaen i mindre strimler. Børst soppen fri for jord, og kutt den i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i strimler. Skyll rosmarinen, og plukk bladene av stilkene. Fukt hendene, og rull salsicciadeigen til små kjøttboller.
Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel crème fraîche-dressingen jevnt utover bunnene. Strø over mozzarellaen, den revne osten og soppen. Fordel salsicciabollene på pizzaen, og topp med ønsket mengde av rødløken og rosmarinen. Stek pizzaene midt i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen.
Skyll og tørk ruccolaen, og topp pizzaen med den ved servering.
God middag!