Laktosefri
Glutenfri
Meksikanske street food-tacos med pulled pork
4.34 (617)
Under 40 min
10 Ingredienser
Kombinasjonen saftig langtidskokt kjøtt på varme maistortillaer med friske grønnsaker og chilimajones er helt uslåelig.
Kombinasjonen saftig langtidskokt kjøtt på varme maistortillaer med friske grønnsaker og chilimajones er helt uslåelig.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- aluminiumsfolie
- olje
Kjerneblanding
1 pakke
Koriander
1 bunt
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Maistortillaer
10 stk
Lime
1 stk
Rød chili
1 stk
Reddiker
1 bunt
Rødløk
½ stk
Mango
1 stk
Chilimajones
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 816 kcal
- Fett: 42 g
- Karbohydrater: 74 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjerneblandingen i 1–2 minutter, og ha den over i en skål. Skyll og grovhakk korianderen. Vend korianderen inn med den avkjølte kjerneblandingen.
Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele, og varm det opp på middels varme i 5–10 minutter, til det er gjennomvarmt. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Smak til med salt og pepper.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Kutt limen i båter. Skyll og kutt chilien og reddikene i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og del mangoen i små terninger. Fordel tilbehøret på et serveringsfat, og ha chilimajonesen i en serveringsskål.
Sett sammen tacos etter eget ønske. God middag!
God middag!