Rask indisk kyllingsuppe med krydderstekte kikerter og multibrød

Rask indisk kyllingsuppe med krydderstekte kikerter og multibrød

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
En rask, pikant og varmende indisk suppe med stekte kikerter og spinat. Med nystekte suppebrød og en frisk tzatziki er dette en smakfull høstmiddag

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Indisk kyllingsuppe
700 g
(Selleri, Melk, Laktose)
Koriander
1 bunt
Gulrøtter
2 stk
Spinat
100 g
Kikerter
1 pakke
Olje
1 ss
Paprikakrydder
½ pakke
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Raita
150 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
851 kcal
Fett:
26 g
Karbohydrater:
122 g
Protein:
32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Denne retten passer en dag med litt dårligere tid!

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
Hell suppen over i en liten kjele, og kok opp under omrøring. Hold suppen varm frem til servering.
Skrell gulrøttene, og riv dem på et rivjern eller kutt dem i strimler. Skyll og tørk spinaten. Skyll kikertene i et dørslag. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i olje. Stek kikertene i 2–3 minutter, og ha resten av grønnsakene i pannen. Stek det hele i ytterligere 1–2 minutter. Krydre med paprikakrydder og litt salt. 
Stek de rustikke multibrødene som anvist på pakken.
Skyll og finhakk korianderen, og dryss den over maten ved servering.
God middag!