Rask indisk kyllingsuppe med krydderstekte kikerter og multibrød
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
En rask, pikant og varmende indisk suppe med stekte kikerter og spinat. Med nystekte suppebrød og en frisk tzatziki er dette en smakfull høstmiddag
En rask, pikant og varmende indisk suppe med stekte kikerter og spinat. Med nystekte suppebrød og en frisk tzatziki er dette en smakfull høstmiddag
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- salt
Indisk kyllingsuppe
700 g
Koriander
1 bunt
Gulrøtter
2 stk
Spinat
100 g
Kikerter
1 pakke
Olje
1 ss
Paprikakrydder
½ pakke
Rustikke multibrød
2 stk
Raita
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 851 kcal
- Fett:
- 26 g
- Karbohydrater:
- 122 g
- Protein:
- 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Denne retten passer en dag med litt dårligere tid!
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Hell suppen over i en liten kjele, og kok opp under omrøring. Hold suppen varm frem til servering.
Skrell gulrøttene, og riv dem på et rivjern eller kutt dem i strimler. Skyll og tørk spinaten. Skyll kikertene i et dørslag. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i olje. Stek kikertene i 2–3 minutter, og ha resten av grønnsakene i pannen. Stek det hele i ytterligere 1–2 minutter. Krydre med paprikakrydder og litt salt.
Stek de rustikke multibrødene som anvist på pakken.
Skyll og finhakk korianderen, og dryss den over maten ved servering.
God middag!