Pannestekt gnocchi og ruccola- og mozzarellasalat med aromasopp og grønne bønner

Pannestekt gnocchi og ruccola- og mozzarellasalat med aromasopp og grønne bønner

Ny oppskrift
Under 20 min
11 Ingredienser
Gnocchi er italiensk pasta laget på poteter. Det er lite som er bedre enn pannestekt gnocchi med umuamirik sopp og frisk salat.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Gnocchi
500 g
(Sulfitt, Hvete)
Grønne bønner
150 g
Rødløk
½ stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Aromasopp
200 g
Bladpersille
1 bunt
Sitron
½ stk
Ruccola
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
758 kcal
Fett:
28 g
Karbohydrater:
100 g
Protein:
26 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du pinjekjerner liggende? Bruk dem i retten for en deilig ekstra krønsj!

Tilbered gnocchien som anvist på pakken.
 Kutt endene av de grønne bønnene, og del dem i to. Skrell og finhakk rødløken og hvitløken. Børst jord av soppen, og kutt den i skiver. Skyll og finhakk persillen. Del sitronen i båter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen, bønnene og rødløken i 4–5 minutter, eller til soppen er gyllen. Tilsett hvitløken og persillen mot slutten av steketiden. Smak til med saft fra sitronen, salt og pepper. Ha blandingen over i en serveringsskål.
Sil vannet av gnocchien, og vend inn litt olivenolje. Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt smør. Stek gnocchien i 4–5 minutter, til den er gyllen. Smak til med salt og pepper.
 Skyll ruccolaen i kaldt vann, og del cherrytomatene i to. Ha ruccolaen over i en salatbolle og riv mozzarellaen over ruccolaen. Topp salaten med cherrytomatene og balsamicovinaigretten.
God middag!