Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Melk
- salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Rød paprika
1/2 stk
Rød paprika
1/2 stk
Vårløk
1/4 stk
Egg
3 stk
Vann
1/4 - 1/2 dl
Melk
1/4 - 1/2 dl
Salt
ts
Rød paprika
1/2 stk
Rød paprika
1/2 stk
Hjertesalat
1/2 stk
Hvitløksdressing
1 pakke
Bagetter
1/2 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett ovnen på 210 grader.
Kutt paprika og vårløk i biter. Stek skinke, paprika og potetbiter gyllent i smør eller olje i en stekepanne 4-5 minutter på medium varme. Visp sammen eggene med vann, melk, salt og pepper.
Smør en ildfast form med litt olje. Fordel grønnsaker og bacon i formen og dekk til med eggeblandingen.
Sett formen i ovnen og stek den i omtrent 20 minutter, til omeletten er fast i midten.
Stek bagettene gylne i ovnen i omtrent 9 minutter
Lag en enkel salat med salatposen og resten av paprikaen.
Server omelett med salat, bagetter og hvitløksdressing (se tips).
God middag!