Panert torsk med bulgur og chilistekte grønnsaker
Laktosefri

Panert torsk

med bulgur og chilistekte grønnsaker
4.16 (1300)
Under 20 min
8 Ingredienser
Sprøbakt torsk med curry- og mangodressing er en uslåelig kombinasjon. En rask rett, full av spennende smaker.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Bulgur
125 g
(Hvete)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
1 stk
Søt chilisaus
½ pakke
Panert torsk
360 g
(Fisk, Hvete)
Curry- og mangodressing
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 746 kcal
  • Fett: 29 g
  • Karbohydrater: 88 g
  • Protein: 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis ikke alle er så glad i sterk mat, kan dere smake dere fram med chilisausen, eller servere den ved siden av.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen i kokevannet.
 Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Skrell og kutt rødløken i båter. Fordel brokkolien, gulrøttene og rødløken utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn chilisausen og litt salt og pepper. Legg fisken på et nytt stekebrett med bakepapir. Stek grønnsakene og fisken i ovnen i 10–12 minutter.
Ha bulguren fra punkt 2 i en stor serveringsskål, og vend inn grønnsakene fra punkt 3.
Server curry- og mangodressingen til retten.
God middag!