Kylling teriyaki med grønne grønnsaker og eggenudler
Laktosefri

Kylling teriyaki med grønne grønnsaker og eggenudler

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Kylling og grønnsaker i god harmoni. Med en litt søt teriyakisaus, er dette en mild og rask rett som passer hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Stangselleri
1 stilk
(Selleri)
Grønne bønner
150 g
Brokkoli
½ stk
Sjampinjong
100 g
Kinesisk hvitløk
½ stk
Skivet kyllingfilet
250 g
Teriyakisaus
100 g
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
457 kcal
Fett:
3 g
Karbohydrater:
61 g
Protein:
47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket chili og ingefær i retten for enda mer smak! Dryss gjerne peanøtter eller cashewnøtter over retten ved servering.

Kok opp en kjele med lettsaltet vann til nudlene.
Skyll og kutt selleristangen i tynne skiver på skrått. Kutt endene av de grønne bønnene. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt brokkolistilken i biter. Børst soppen fri for jord, og del den i to. Skrell og finhakk hvitløken.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, eller til den er gyllen. Stek kjøttet i to omganger. Krydre med salt og pepper, og legg kjøttet på et fat. Varm opp stekepannen til høy varme, og ha i litt ny olje. Stek stangsellerien, de grønne bønnene, brokkolien, soppen og hvitløken i 4–5 minutter. Ha kyllingen tilbake i stekepannen, og tilsett teriyakisausen. Kok opp, og smak til med salt og pepper.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
God middag!