Kremet pasta med paprikapesto, kylling og tomat

Kremet pasta med paprikapesto, kylling og tomat

4.01 (876)
Under 20 min
7 Ingredienser
Den italienskinspirerte og sødmefylte paprikapestoen gjør denne enkle, raske og barnevennlige retten veldig smakfull.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Mandler
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pastavann
  • olje
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
Casarecce
200 g
(Hvete)
Rød paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Skivet kyllingfilet
300 g
Paprikapesto
1 glass
(Mandler, Cashewnøtter, Melk)
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Pastavann
½ dl
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 909 kcal
  • Fett: 38 g
  • Karbohydrater: 82 g
  • Protein: 59 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Skyll paprikaen og tomaten, og kutt dem i terninger. Skrell og finhakk sjalottløken. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 4 minutter, til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og legg kyllingen på en tallerken. Stek løken og paprikaen i omtrent 2 minutter, til løken er gyllen. Bland inn pestoen, crème fraîchen og omtrent ½ dl av pastavannet fra punkt 1. 
Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, og bland inn kyllingen, paprikapestosausen og tomatterningene. Topp gjerne med litt grovkvernet pepper og olivenolje.
God middag! 
God middag!