Pasta casarecce med grønnsakskjøttboller, steinsoppsaus og spinat
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Kjøttboller er en storfavoritt. Her får du ferdiglagde kjøttboller med grønnsaker fra Jæder med steinsoppsaus og aromasopp. En skikkelig umamibombe.
Kjøttboller er en storfavoritt. Her får du ferdiglagde kjøttboller med grønnsaker fra Jæder med steinsoppsaus og aromasopp. En skikkelig umamibombe.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pastavann
- olje
- salt
- pepper
Casarecce
200 g
Aromasopp
100 g
Vårløk
1 pakke
Spinat
50 g
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Lett crème fraîche
150 g
Pastavann
1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 929 kcal
- Fett: 45 g
- Karbohydrater: 87 g
- Protein: 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Damp spinaten i 1 dl vann og 1 ss smør i en egen kjele.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Ta vare på 1 dl av pastavannet før du siler vannet av den ferdigkokte pastaen.
Børst soppen fri for jord, og kutt den i to. Skyll og kutt vårløken i skiver. Skyll og tørk spinaten.
Varm opp en vid kjele til middels varme, og ha i litt olje. Stek kjøttbollene og soppen i 6–7 minutter. Vend inn soppulveret og crème fraîchen, og la sausen småkoke i 5 minutter, eller til pastaen er ferdig. Vend inn spinaten, vårløken og omtrent 1 dl av pastavannet før servering. Smak til med salt og pepper.
God middag!
God middag!