Kjøttpudding med soppsaus og dampa gulrøtter

Kjøttpudding med soppsaus og dampa gulrøtter

Ny oppskrift
Under 25 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Poteter
400 g
Litt salt
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Kjøttpudding
1 pakke
Blomkålbuketter
1 pakke
Salt
Soppsaus
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For raskere oppvarming kan du dele kjøttpuddingen i fingertykke skiver og varme den i soppsausen.

Varm opp ovnen til 210 grader varmluft. Vask og kutt potetene i båter og ha de over i en ildfast form. Krydre med olje, salt og pepper. Bak potetbåtene i ovnen til de er møre, i omtrent 20-25 minutter. Vend om underveis, for jevnere steking. Sett på en kjele med lettsaltet vann til blomkål.
Ha kjøttpuddingen i ovnen og stek den i omtrent 20 minutter til den er gjennomvarm (se tips).
Kok blomkålen mør i 4-5 minutter i det lettsaltede vannet. Varm opp soppsausen forsiktig i en kjele.
Server kjøttpudding med dampet blomkål og server soppsaus til.
God middag!