Kjøttpudding med soppsaus og dampa gulrøtter
Ny oppskrift
Under 25 min
4 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
Poteter
400 g
Litt salt
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Kjøttpudding
1 pakke
Blomkålbuketter
1 pakke
Salt
Soppsaus
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For raskere oppvarming kan du dele kjøttpuddingen i fingertykke skiver og varme den i soppsausen.
Varm opp ovnen til 210 grader varmluft. Vask og kutt potetene i båter og ha de over i en ildfast form. Krydre med olje, salt og pepper. Bak potetbåtene i ovnen til de er møre, i omtrent 20-25 minutter. Vend om underveis, for jevnere steking. Sett på en kjele med lettsaltet vann til blomkål.
Ha kjøttpuddingen i ovnen og stek den i omtrent 20 minutter til den er gjennomvarm (se tips).
Kok blomkålen mør i 4-5 minutter i det lettsaltede vannet. Varm opp soppsausen forsiktig i en kjele.
Server kjøttpudding med dampet blomkål og server soppsaus til.
God middag!