Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Solsikke-/rapsolje
Pizzabunner
1 pakke
Pizzasaus
1 pakke
Minisjampinjong
100 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Kjøttdeig
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
Mozzarella
1 pakke
Sjalottløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Hvitløksdressing
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For ekstra sprø bunn kan du sette et stekebrett opp ned nederst i ovnen, og senere dra pizzaen over på det varme brettet når den skal stekes. Liker du ikke paprika på pizza, fungerer den utmerket på brødskiva. Du kan variere pizzaen med det du liker! Hva med litt oregano, mais, ananas, ruccola eller påleggsrester som skinke? Det kan være godt med chilisaus for ekstra trøkk, eller man kan være litt crazy ved å ha ansjos på pizzaen.
Varm opp ovnen til 250 grader varmluft. (Se tips)
Legg bunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel saus utover pizzabunnene slik at den dekker.
Kutt soppen i to eller fire, avhengig av størrelsen, og stek den gyllen i en varm stekepanne med olje. Fordel soppen utover bunnene.
Når soppen er ferdig, stek kjøttdeigen i den samme stekepannen, men med litt ekstra olje. Pass på at pannen er god og varm slik at kjøttdeigen blir stekt, ikke kokt. Fordel også kjøttdeigen utover bunnene.
Skjær sjalottløk i skiver og paprika i strimler
Fordel ost utover bunnene og topp med løk, paprika og pepperoni.
Stek pizzaene i omtrent 10 minutter til osten er gyllen.
God middag!