Salsicciapasta med grønne bønner og gran biraghi
Ny oppskrift
Under 15 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje eller smør
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
Fusilli
150–250 g
Litt salt
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss
Salsicciadeig
250 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Rødløk
½ stk
Passata
1 flaske
Revet gulrot
1 pakke
Grønne bønner
1 pakke
Oregano
1 pakke
Salt
Gran Biraghi
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Det er viktig at kjelen er god og varm og at du ikke rører i kjøttet med en gang. Da blir nemlig kjøttet kokt og ikke stekt. Tilsett gjerne finhakket hvitløk i sausen. La da sausen småkoke litt lenger.
Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Finn frem en vid kjele til saus og kjøtt. Finn frem alle ingrediensene, skjærefjøl og kniv.
Kutt løk i skiver.
Så snart pastavannet koker, kok pastaen i 10–12 minutter, til den er al dente. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
Varm opp en kjele og tilsett olje. Brun kjøttet (se tips). Del det i mindre biter når det har begynt å få en fin stekeskorpe, og la da også løken steke med. Tilsett passata og revet gulrot. Kok opp og la sausen småkoke i 5–10 minutter. Rør inn grønne bønner når det gjenstår 2 minutter. Smak til sausen med urter, salt og pepper.
Server pasta med salsicciasaus, grønne bønner og revet gran biraghi på toppen.
God middag!