Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk
Basisvarer:
- Evt. soyasaus
- pepper
- salt
- solsikke-/rapsolje
- soyasaus
- vann
Svinenakke i skiver
400 g
Pepper
Solsikke-/rapsolje
2–3 ss
Soyasaus
2 ss
Barbecuesaus
1 beger
Jasminris
150 g
Vann
Salt
Evt. soyasaus
2 ss
Pak choy
1 stk
Gulrot
1 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du noen peanøtter passer det godt å blande det inn i grønnsakene i wokpannen.
Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Krydre svinenakken med pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, ha i olje og stek svineskivene i 4–5 minutter på hver side. Ha skivene over i en ildfast form. Kok ut stekepannen med soyasaus og litt vann, og ha det over svinenakken. Sett formen i ovnen og la den stå i 15–20 minutter. Etter 10 minutter, pensle svineskivene med BBQ-saus. Bruk gjerne baksiden av en skje for å fordele BBQ-sausen utover.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Del pak choy i fire båter. Skrell gulrøttene og del dem i tynne skiver. Wok grønnsakene i en varm panne med olje i omtrent 5 minutter. Ha gjerne stekesjyen fra svinenakken over grønnsakene ved servering.
Server BBQ-bakt svinenakke med jasminris og grønnsaker. Ha gjerne soyasaus over risen ved servering.
God middag!