Kyllingspyd med ananassalsa, bulgur og urterømme

Kyllingspyd med ananassalsa

bulgur og urterømme
4.44 (66)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Bulgur
125 g
(Hvete)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Ananas
½-1 stk
Vårløk
½ pakke
Grønn paprika
1 stk
Rød chili
½ stk
Lime
1 stk
Kyllingspyd med estragon og hvitløk
300 g
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
692 kcal
Fett:
28 g
Karbohydrater:
65 g
Protein:
46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Er ananasen umoden? La den modne på kjøkkenbenken i 1–2 dager før du tilbereder retten.

Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen i kokevannet.
 Kutt vekk skallet av ananasen, og skyll vårløken og paprikaen. Kutt ananasen og paprikaen i terninger, og kutt vårløken i tynne skiver. Skyll og finhakk halve chilien. Bland sammen ananasen, vårløken, paprikaen og chilien i en serveringsskål, og smak til med saft fra limen og litt salt. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek spydene i 2–3 minutter på hver side. 
Ha lettrømmen over i en skål, bland inn persilladen og smak til med litt salt.     
God middag!