Kyllingspyd med ananassalsa, bulgur og urterømme
4.36 (110)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
Bulgur
125 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Ananas
½-1 stk
Vårløk
½ pakke
Grønn paprika
1 stk
Rød chili
½ stk
Lime
1 stk
Krydrede kyllingspyd
300 g
Lettrømme
150 g
Persillade
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 615 kcal
- Fett: 19 g
- Karbohydrater: 67 g
- Protein: 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Er ananasen umoden? La den modne på kjøkkenbenken i 1–2 dager før du tilbereder retten.
Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen i kokevannet.
Kutt vekk skallet av ananasen, og skyll vårløken og paprikaen. Kutt ananasen og paprikaen i terninger, og kutt vårløken i tynne skiver. Skyll og finhakk halve chilien. Bland sammen ananasen, vårløken, paprikaen og chilien i en serveringsskål, og smak til med saft fra limen og litt salt.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek spydene i 3–4 minutter på hver side.
Ha lettrømmen over i en skål, bland inn persilladen og smak til med litt salt.
God middag!