Glutenfri
Svinefilet med fransk potetsalat, asparges, ruccola, paprika og tomat
4.13 (139)
Under 35 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
Poteter
350 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Asparges
100 g
Filetstykke av svin
300 g
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Kryddersmør
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 658 kcal
- Fett: 38 g
- Karbohydrater: 36 g
- Protein: 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du er ivrig på å starte grillsesongen så kan du gjerne tilberede kjøttet og grønnsakene på grillen.
Kok potetene i 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha sennepsvinaigretten i en serveringsskål. Del de kokte potetene med en liten kniv, og ha de i skålen med vinaigretten. Vend det hele sammen, og krydre med salt og pepper.
Skyll paprikaen og aspargesene. Rens og kutt paprikaen i brede strimler. Brekk av den nederste, trevlete delen på aspargesene og del dem i mindre biter. Skjær kjøttet i tykke skiver, og krydre det med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side. Ha kjøttet over på en tallerken og la det hvile frem til servering. Ha litt ny olje i stekepannen og stek paprikaen og aspargesene i 2–3 minutter.
Skyll ruccolaen og tomaten. Del tomaten i båter, og tørk ruccolaen. Server kryddersmøret til retten.
God middag!