Svinefilet med fransk potetsalat, asparges, ruccola, paprika og tomat
Glutenfri

Svinefilet med fransk potetsalat, asparges, ruccola, paprika og tomat

4.13 (139)
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
Poteter
350 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Rød paprika
1 stk
Asparges
100 g
Filetstykke av svin
300 g
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Kryddersmør
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 658 kcal
  • Fett: 38 g
  • Karbohydrater: 36 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du er ivrig på å starte grillsesongen så kan du gjerne tilberede kjøttet og grønnsakene på grillen.

 Kok potetene i 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha sennepsvinaigretten i en serveringsskål. Del de kokte potetene med en liten kniv, og ha de i skålen med vinaigretten. Vend det hele sammen, og krydre med salt og pepper. 
 Skyll paprikaen og aspargesene. Rens og kutt paprikaen i brede strimler. Brekk av den nederste, trevlete delen på aspargesene og del dem i mindre biter. Skjær kjøttet i tykke skiver, og krydre det med salt og pepper.     
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side. Ha kjøttet over på en tallerken og la det hvile frem til servering. Ha litt ny olje i stekepannen og stek paprikaen og aspargesene i 2–3 minutter. 
Skyll ruccolaen og tomaten. Del tomaten i båter, og tørk ruccolaen. Server kryddersmøret til retten.  
God middag!