Fiskekaker med råkostsalat og remulade

Fiskekaker med råkostsalat og remulade

Ny oppskrift
Under 15 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje
  • Litt salt
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
  • sukker
Sous vide-poteter
400 g
Litt salt
Fiskekaker
1 pakke
(Fisk, Melk, Laktose)
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Regnbuegulrøtter
1 pakke
Mango
1 stk
Saften av en halv sitron
½ stk
Sukker
1 ts
Salt
Extra virgin olivenolje
1 ss
Remulade
1 beger
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fiskekaker og poteter kan også varmes i stekeovnen. Stek i en ildfast form, på 180 grader varmluft i omtrent 15 minutter. Oppbevar alltid mango på kjøkkenbenken.

Kok opp en kjele med lettsaltet vann til poteter. Finn fram alle ingrediensene. Finn fram en stekepanne, rivjern, en salatbolle, skjærefjøl og en kniv.
Ta potetene ut av posen og legg de i det kokende vannet og skru ned til medium. La potetene stå og bli varme mens du fortsetter med resten. Hell av vannet og dekk med legg ved servering.
Stek fiskekakene i en stekepanne med olje, i 4-5 min på hver side.
Skrell og riv regnbuegulrøttene. Del mangoen langs steinen, skjær av skallet og kutt mangoen i terninger. Smak til råskostsalaten med sitronsaft, sukker, olivenolje, salt og pepper.
Server stekte fiskekaker med poteter, råkostsalat og remulade.
God middag!