Indisk kyllinggryte med nanbrød og basmatiris
Retten har ingen vurdering
Under 15 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
Basmatiris
125 g
Litt salt
Indisk kyllinggryte
1 pakke
Gulrot
2 stk
Salt
Nanbrød
1 pakke
Raita
1 pakke
Lime i båter
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: N/A
- Fett: N/A
- Karbohydrater: N/A
- Protein: N/A
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du brødrister, kan du varme nanbrødene der. Da trenger du ikke å skru på stekeovnen. Server gjerne koriander og chutney til retten om du liker det!
Forvarm stekeovnen til 230 grader varmluft. Finn fram en vid kjele til gryte og en gryte til ris. Finn fram alle ingrediensene. Finn fram skreller og rivjern.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Kok opp kyllinggryten under omrøring. Skrell og riv gulrøtter. Vend inn revet gulrot i gryten. Smak eventuelt til med salt og pepper.
Stek nanbrødene i 3-4 minutter i stekeovn (se tips). Del lime i båter.
Server indisk kyllinggryte med basmatiris, nanbrød, raita og lime i båter.
God middag!