Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Salat- og grytebønner
2 pakke
Plommetomat
3 stk
Solsikke-/rapsolje
Three spice
1 pakke
Vann
1-2 dl
Salt
Nachos
1 pakke
Revet ost
1 pakke
Guacamole
1 pakke
Salt
Limesaft
Salsa
1 beger
Lettrømme
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett ovnen på 200 grader varmluft.
Åpne posen med guacamole og ha den i en skål så den får luftet seg.
Skjær paprika og tomater i terninger og finhakk løk og hvitløk.
Varm en stekepanne til middels + varme og ha i litt olje. Stek løk, hvitløk, paprika og tomater sammen. Ha bønnene i et dørslag og skyll godt. Ha bønnene sammen med grønnsakene i stekepannen.
Når grønnsakene begynner å bli møre, ha i 1 pose tacokrydder og kok inn litt og litt vann til ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper.
Ha nachos utover et stekebrett dekket med bakepapir, eller evt i en ildfast form. Hell bønneblandingen over nachosen, dryss revet ost på toppen og ha i ovnen til osten har smeltet.
Smak til guacemolen med limesaft, salt og pepper.
Server nachos med salsa, rømme og guacamole.
God middag!