Ostepølse med grønn pepper, fransk potetsalat, grillede multibrød og to sauser

Ostepølse med grønn pepper, fransk potetsalat, grillede multibrød og to sauser

4.06 (62)
Under 30 min
9 Ingredienser
Saftige ostepølser med et lite sting fra grønn pepper og frisk, lett potetsalat med fransk sennepsvinaigrette. Varme brød er perfekt tilbehør.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
Sjalottløk
1 stk
Reddiker
1 pakke
Ruccola
1 pakke
Kokte timian- og hvitløkspoteter
350 g
(Sulfitt)
Sennepsvinaigrette
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Ostepølser med grønn pepper
400 g
(Melk, Laktose)
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Tomatsalsa
100 g
Aioli
75 g
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1307 kcal
  • Fett: 90 g
  • Karbohydrater: 85 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Dårlig vær? Snitt pølsene og stek dem i olje i en stekepanne over middels høy varme i omtrent 2 minutter på hver side. Varm de rustikke multibrødene som beskrevet på pakken.

Varm opp grillen. Hvis du bruker en kullgrill, kan du legge mindre kull på den ene siden av grillen. På den måten får du én grillsone med direkte varme, og én med indirekte varme. Det er lettere å kontrollere varmen med gassgrill. Koble ut en av brennerne slik at du har en sone som ikke er fullt så varm.
 Skrell sjalottløken og kutt den i skiver. Skyll reddikene og ruccolasalaten i kaldt vann. Kutt reddikene og potetene i skiver. Ha sennepsvinaigretten i en serveringsbolle, vend inn potetene og krydre med salt og pepper. Dryss løken, reddikene og ruccolaen over potetsalaten.  
 Pensle pølsene og multibrødene med litt olje. Grill først pølsene i 2–3 minutter over direkte varme, til de har fått litt farge, og la dem ligge over indirekte varme frem til servering. Varm multibrødene i et par minutter over indirekte varme.
 Server tomatsalsaen og aiolien til retten.
God middag!