Indisk Korma med ris og grønnsaker

Indisk Korma med ris og grønnsaker

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sennep
    ·
  • Mandler

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Prinsessefilet av kylling
450 g
Basmatiris
250 g
Kormapaste
1 glass
(Sennep, Mandler)
Kokosmelk
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Gul løk
1 stk
Brokkolibuketter
300 g
Gul paprika
1 stk
Mangochutney
1 glass
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok gjerne risen med litt karri for ekstra smak og en frisk farge!

Tilbered risen som anvist på pakken.
Grovhakk løken, og kutt paprikgaen i grove biter.
Varm opp en stor stekegryte med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, eller til den har fått god farge. Ha i løk og paprika og stek videre til løken er blank.
Tilsett butter chicken-paste, hakkede tomater og kokosmelken i gryten med kyllingen, og la det hele småkoke i 5-10 minutter.
Server med mangochutney.
God middag!