Pastasalat med kyllingkjøtt
Retten har ingen vurdering
Under 25 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
Fusilli av fullkorn
100 g
Ovnsbakt kyllingkjøtt
300 g
Vårløk
⅓ pakke
Agurk
½ stk
Cherrytomater
1 pakke
Mais
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: N/A
- Fett: N/A
- Karbohydrater: N/A
- Protein: N/A
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
En lettvint og rask rett! Pastaen kan gjerne serveres som en varm pastarett, men da med dressingen ved siden av. Tilsett gjerne friske krydderurter som basilikum, timian, persille eller din egen favoritt.
Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Kok pastaen al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 10–11 minutter.
Når pastaen er ferdigkokt, hell av vannet og sett pastaen til side.
Fres kyllingkjøttet raskt i en stekepanne med olje.
Skjær vårløk i tynne skiver, agurk i terninger og cherrytomater i to. Hell maisen i et dørslag og skyll godt.
Bland sammen kesam, sennep og honning (se tips). Smak til med salt og pepper.
Bland kokt pasta, kyllingkjøtt, grønnsaker og dressing, og server.
Middagsrester? Ta vare på middagsrestene i en matbeholder og ha det som en lunsj dagen etter.
Pastasalat: 450 g
Energiinnhold: 410 kcal
For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner:
1. Søk etter oppskrift
2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!