Laktosefri
Nudelsuppe med kylling i hoisinmarinade, pak choy og koriander
4.15 (150)
Under 30 min
12 Ingredienser
En varmende nudelsuppe med saftig kylling. Pak choy er en type kål som er flittig brukt i det kinesiske kjøkken, sprø, knasende og veldig god!
En varmende nudelsuppe med saftig kylling. Pak choy er en type kål som er flittig brukt i det kinesiske kjøkken, sprø, knasende og veldig god!
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Vann
- sukker
- olje
- salt
- bakepapir (kan sløyfes)
Eggenudler
125 g
Hønsebuljong
1 pakke
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Sesam- og chilisaus
1 pakke
Pak choy
1 stk
Aromasopp
100 g
Vann
6 dl
Glutenfri soyasaus
½-1 pose
Sukker
1 ts
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Hoisinsaus
50 g
Tomat
1 stk
Koriander
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 798 kcal
- Fett: 36 g
- Karbohydrater: 74 g
- Protein: 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Tilbered nudlene som anvist på pakken. Skyll de ferdigkokte nudlene i kaldt vann.
Ha 6 dl vann, hønsebuljongen, ingefærblandingen og sesam- og chilisausen i en kjele, og kok opp. Skyll og kutt pak choyen i grove biter. Rens og kutt aromasoppen i skiver. Ha aromasoppen og pak coyen i suppen, og la det trekke et par minutter. Smak til med ½–1pose soyasaus, 1 ts sukker og litt salt.
Skjær hvert av kyllinglårene i 3–4 biter. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter på hver side, til den er gyllen. Legg kyllingen over på et stekebrett med bakepapir, og pensle den med hoisinsausen. Stek kyllingen i ovnen i omtrent 5 minutter.
Skyll og kutt tomaten i små terninger. Skyll, tørk og grovhakk korianderen.
Ha nudlene i to skåler. Øs over suppen, og topp med kyllingen, tomatterningene og korianderen.
God middag!